Viki
2017.12.01.
A torkomban dobogotta a szívem, mikor a domb tetejéről előbukkantak a fények és felcsillant az óriási területen elnyúló nevadai Las Vegas. Csak hüppögni tudtam, mikor egyre beljebb értünk és a már kívülről láttam a profán gazdagság egy-egy jelét. A világ minden szállodáját felvonultató sivatagi város valóban lenyűgöző. Az a rengeteg csilli-villi ragyogás, ami útközben körülvesz, egyszerűen bámulatos.
Viki
2017.11.29.
...az egész úgy kezdődött, hogy menjünk el szilveszterezni Olaszországba...
Igen ám, csakhogy vagy hely nem volt ott, ahol szerettünk volna lenni, vagy csillagászati áron kínálták az amúgy középszerű szállodai szobákat pizza országban.
Ekkor jött az ötlet mi lenne, ha kimennénk négy napra New Yorkba, úgyis bakancslistás a Times Squaren egy szilveszteri mulatka....
Viki
2017.11.19.
A varázslatos, magával ragadó – és persze - kismillió sztárnak otthont adó olaszországi Lago di Gardat látogattam meg. Régi álmom vált valóra ezzel a pár napos látogatással, mert rengeteg szépet hallottam már a helyről. Sajnos csak pár napom volt arra, hogy tiszteletem tegyem ezen a valóságos mesebeli helyen.
Viki
2017.08.31.
Az egyik kedvenc európai országom vitathatalanul Olaszország. Elragadó
sokszínűsége, közelsége, lazasága, szépsége örökké hívogatóan hat rám.
Viki
2017.07.24.
A minden tekintetben lenyűgöző és sokszínű Olaszorszában jártam mégpedig az örök városban Rómában...ahhh mindig is oda voltam az olaszok lazaságától és közvetlenségétől, úgyhogy jó ötlet volt a U2-tól, az idén 30 éves Joshua Tree koncertjének helyszínéül választani.
Viki
2017.06.23.
Ki ne tudná Jézus Krisztus csodás és egyben szomorú történetét? Vajh van e világnak olyan szeglete, ahol nem ismerik ezt a szomorú soha fel nem dolgozható keresztre feszítés történetét?....Ám mielőtt elkezdenék jó Keresztény lévén a bibliával példálózni
elgondolkodom, milyen nagyon nagy szerencsével áldott meg a Jó Isten...
Viki
2017.05.13.
Annyi, de annyi mindent hallottam már erről a picike kis gyöngyszemről a Földközi tenger közepén, hogy már már zsongott a fejem az információktól és égtem a vágytól, hogy a saját szememmel győződjek meg a hallottakról.
Viki
2017.05.11.
Az itt élők teljesen másként szocializálódtak, mint mi. Nem véletlenül diktatúra volt sokáig az államforma. A pár évvel ezelőtti forradalom kapcsán, amikor megbuktatták Mubarah elnököt, akkor lett a diktatórikus államból demokratikus. Elvileg!
Viki
2017.05.09.
A nílusi hajókázást is volt szerencsém kipróbálni, igaz csak egy kisebb ladikkal, de képzeljétek, mikor beletettem a kezem a Nílus vizébe, azt mondta a ladikos, hogy aki megmártja a kezét ebben a szent vízben az biztosan visszatér még Egyiptomba! Jót mosolyogtam akkor rajta, gondolva, ez bizonyára valami helyi mondás lehet...Aztán tessék, nyolcadik alkalommal vagyok most itt. Ennyit az Egyiptomi mondásokról! :)
Viki
2017.05.06.
Egyiptom örök nyomot hagyott bennem, több dolog miatt is. Megéltem itt sok színes napot, de sok minden beárnyékolta az ittlétem az elmúlt 15 év alatt. Nem leszek ünneprontó, inkább kezdem a jó részével.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?