Viki
2017.12.01.
A torkomban dobogotta a szívem, mikor a domb tetejéről előbukkantak a fények és felcsillant az óriási területen elnyúló nevadai Las Vegas. Csak hüppögni tudtam, mikor egyre beljebb értünk és a már kívülről láttam a profán gazdagság egy-egy jelét. A világ minden szállodáját felvonultató sivatagi város valóban lenyűgöző. Az a rengeteg csilli-villi ragyogás, ami útközben körülvesz, egyszerűen bámulatos.
Viki
2017.11.19.
A varázslatos, magával ragadó – és persze - kismillió sztárnak otthont adó olaszországi Lago di Gardat látogattam meg. Régi álmom vált valóra ezzel a pár napos látogatással, mert rengeteg szépet hallottam már a helyről. Sajnos csak pár napom volt arra, hogy tiszteletem tegyem ezen a valóságos mesebeli helyen.
Viki
2017.08.31.
Az egyik kedvenc európai országom vitathatalanul Olaszország. Elragadó
sokszínűsége, közelsége, lazasága, szépsége örökké hívogatóan hat rám.
Viki
2017.05.13.
Annyi, de annyi mindent hallottam már erről a picike kis gyöngyszemről a Földközi tenger közepén, hogy már már zsongott a fejem az információktól és égtem a vágytól, hogy a saját szememmel győződjek meg a hallottakról.
Viki
2017.05.11.
Az itt élők teljesen másként szocializálódtak, mint mi. Nem véletlenül diktatúra volt sokáig az államforma. A pár évvel ezelőtti forradalom kapcsán, amikor megbuktatták Mubarah elnököt, akkor lett a diktatórikus államból demokratikus. Elvileg!
Viki
2017.05.09.
A nílusi hajókázást is volt szerencsém kipróbálni, igaz csak egy kisebb ladikkal, de képzeljétek, mikor beletettem a kezem a Nílus vizébe, azt mondta a ladikos, hogy aki megmártja a kezét ebben a szent vízben az biztosan visszatér még Egyiptomba! Jót mosolyogtam akkor rajta, gondolva, ez bizonyára valami helyi mondás lehet...Aztán tessék, nyolcadik alkalommal vagyok most itt. Ennyit az Egyiptomi mondásokról! :)
Viki
2017.05.03.
Thaiföldnek nem csak szép arca van. Minden, ami híres rendelkezik egy másik arccal is. Én mindezt láttam és mindamellett, hogy gyönyörű országnak tartom, lett egy igen életszagú véleményem. De mindenkinek más az ízlése! Figyelem! Vannak részletek, melyeket csak nagykorúaknak javaslok!
Viki
2017.04.26.
Thaiföld Thaiföld te csodás! Úgy gondolom ezzel az irással adós vagyok már rég óta....immáron negyedszer taposom az ezerarcú elragadó néha idegölő, máskor bámulatba ejtő országot! De, hogy miért mondom ezt? Őszintén szólva, elöre elnézést mindenkitől de ez egy szubjektív véleményalkotás, így kendőzetlenül fogom elmondani, amit láttam, hallottam megéltem és tapasztaltam...és higgyétek el, hogy van bőven mesélnivalóm...

Ezeket a cikkeket olvastad már?