Magamról...

Magamról...

2017.04.20. | Viki

Imádok a kalandozásaimról írni! Szeretem megosztani az élményeim másokkal, miket az utazásaim során tapasztalok. Az utazás szenvedélye igen régen magával ragadott már...

Tovább
Viki
2017.05.15.
Volt rá pár napom, mikor teljesítenem kellett küldetésem. Meg is tettem. Oly szerencsés vagyok, hogy drága barátaim Szabó P. István és „neje“ Andika már várt engem egy jó kis fotózásra Málta szívében. Peettel már a sokadik ilyen „melónk“ és már izgatottan vártam a velük való találkozást, miután Miamiban láttuk egymást utoljára.
Viki
2017.05.13.
Annyi, de annyi mindent hallottam már erről a picike kis gyöngyszemről a Földközi tenger közepén, hogy már már zsongott a fejem az információktól és égtem a vágytól, hogy a saját szememmel győződjek meg a hallottakról.
Viki
2017.05.11.
Az itt élők teljesen másként szocializálódtak, mint mi. Nem véletlenül diktatúra volt sokáig az államforma. A pár évvel ezelőtti forradalom kapcsán, amikor megbuktatták Mubarah elnököt, akkor lett a diktatórikus államból demokratikus. Elvileg!
Viki
2017.05.09.
A nílusi hajókázást is volt szerencsém kipróbálni, igaz csak egy kisebb ladikkal, de képzeljétek, mikor beletettem a kezem a Nílus vizébe, azt mondta a ladikos, hogy aki megmártja a kezét ebben a szent vízben az biztosan visszatér még Egyiptomba! Jót mosolyogtam akkor rajta, gondolva, ez bizonyára valami helyi mondás lehet...Aztán tessék, nyolcadik alkalommal vagyok most itt. Ennyit az Egyiptomi mondásokról! :)
Viki
2017.05.06.
Egyiptom örök nyomot hagyott bennem, több dolog miatt is. Megéltem itt sok színes napot, de sok minden beárnyékolta az ittlétem az elmúlt 15 év alatt. Nem leszek ünneprontó, inkább kezdem a jó részével.
Viki
2017.05.04.
A pezsgő élményburokká avanzsált Tó sokak szíve csücske. Mindszentkálla, Szentbékkálla és az egész Északi oldal dombsága, a ragyogó türkizkék víz látványa a hegytetőről mindig feledteti a főváros beszippantó hétköznapjait.
Viki
2017.05.03.
Thaiföldnek nem csak szép arca van. Minden, ami híres rendelkezik egy másik arccal is. Én mindezt láttam és mindamellett, hogy gyönyörű országnak tartom, lett egy igen életszagú véleményem. De mindenkinek más az ízlése! Figyelem! Vannak részletek, melyeket csak nagykorúaknak javaslok!
Viki
2017.04.26.
Thaiföld Thaiföld te csodás! Úgy gondolom ezzel az irással adós vagyok már rég óta....immáron negyedszer taposom az ezerarcú elragadó néha idegölő, máskor bámulatba ejtő országot! De, hogy miért mondom ezt? Őszintén szólva, elöre elnézést mindenkitől de ez egy szubjektív véleményalkotás, így kendőzetlenül fogom elmondani, amit láttam, hallottam megéltem és tapasztaltam...és higgyétek el, hogy van bőven mesélnivalóm...
Viki
2017.04.24.
Irtam megint egyet....ez amolyan random trip...igen ez is egy utazás lesz, viszont nem olyan, mint eddig. Ez nem szigeteken zajlik, és nem egy másik országban vagy földrészen, hanem egy lélekben...itt benn....Szorcsiban.
Címkék: Lélek, SzorcsikViki
Viki
2017.04.20.
Imádok a kalandozásaimról írni! Szeretem megosztani az élményeim másokkal, miket az utazásaim során tapasztalok. Az utazás szenvedélye igen régen magával ragadott már...

Ezeket a cikkeket olvastad már?