A balatoni nyár

Viki

Végtelenül sokszor számtalan konstellációban megénekeltük vagy megírtuk már kinek mit jelent a Balaton télen vagy nyáron. „Napfény járja át a szívem újra csak egy szál bikinit hoztam el az útra...Budapest várhat míg vége van a nyárnak“, Bizony minden szavával egyetértünk eme remek dalnak.

A pezsgő élményburokká avanzsált Tó sokak szíve csücske. Mindszentkálla, Szentbékkálla és az egész Északi oldal dombsága, a ragyogó türkizkék víz látványa a hegytetőről mindig feledteti a főváros beszippantó hétköznapjait.

A Szigligeti várba érdemes feltornászni magunkat, mert a látvány magáért beszél.

Vannak akiket fiatalon már korai éveikben megdurrantott a Balaton szele. Ki ne emlékezne az Alsóőrsi Dexion diszkó feelingjére? A techo forradalma átjárta a Balaton összes neves klubbját, így a déli oldalon Siófokon található Flört dizsit is. Ma is lehet itt jókat mulatni, de már más szelek fújnak, hogy ne menjünk nagyon messzire ott van a Balaton Sound.

Zamárdiról bizonyára a felhőtlen szórakozás ugrik be, de a lángos meg a hekk illata inkább Almádiba repít vissza. A legjobb megoldás, ha valahogy magunkra öltjük a teleportálás tulajdonságát és ide-oda ugrálgatunk a Balaton körül, hiszen megszámlálhatatlan programot rendeznek a környék minden kis szegletében.

Ha úgy döntünk, hogy nem csak 1-2 napot töltünk itt, akkor csodálatos kis időutazásban lehet részünk a szállások terén. A retrótól a luxusig tényleg mindenből válogathatunk. Bukszát teletenni és Tihanyig meg sem állni, ott dobjunk egy visszhangot és hajózzunk, ha már Balaton.

Jó szelet!

https://vilagaim.blogstar.hu/./pages/vilagaim/contents/blog/33706/pics/lead_800x600.jpg
Balaton,Magyarország,Nyufi,SzorcsikViki,Utazás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?