Magamról...

Viki

Az ember egész életében arra vágyik, hogy megtalálja a neki való igazi csodát! Én azt gondolom szerencsés vagyok, hiszen úgy élem az életem, ahogy megálmodtam magamnak gyermekkoromban! Szabad vagyok! Szabad a szívem a lelkem és csak azt teszem, csinálom, amit igazán akarok! Ez a világ legboldogabb érzése és legnagyobb szabadsága!

Szerintem ez, minden ember saját döntése! Én ezt választottam. Egy életem van és most kell megélnem azt a gyönyört, amit látok, hallok, érzek, tapasztalok ebben a lenyűgöző világban! Szerencsés ember vagyok, a legszerencsésebb, hiszen színészként tökéletesen színes világot teremtettem magamnak! Hálás feladat, hogy idestova 20 éve(húú te jó Isten ez sem ma volt) más karakterek bőrébe bújhatok bele.

Fantasztikus és izgalmas lehetőségek tárháza vesz körül a mai napig....Volt és van szerencsém különböző szerepeket magamra ölteni színpadon, televízióban, rádióban. Színészként, műsorvezetőként, modellként szárnyalhatok a sikerekben hosszú évek óta....ám Én mégis úgy döntöttem, hogy az univerzumhoz képest parányi életünkben inkább szeretném felfedezni kis bolygónk minden szegletét! Menni, menni, menni, menni! Aki ismer az tudja, amikor csak tudok úton vagyok! A célom megismerni a földünk minden szegletét! Ami a legkomolyabb, hogy mindezt a kutyusommal teszem, hiszen mindenhová igyekszem magammal vinni. Utazott már földön, vízen, levegőben elképesztően jó arc és beszélünk egy két és félkilós mini Bologneseről. Maximálisan szocializáltam az ebet! A legextrább túrája az én kis Nyufinak Angkor Wat volt egész Kambodzsát és Thaiföldet végigjárta velem....gondolhatjátok.

Imádok a kalandozásaimról írni! Szeretem megosztani az élményeim másokkal, miket az utazásaim során tapasztalok. Az utazás szenvedélye igen régen magával ragadott már....az első repcsis utam anno Egyiptomba vezetett. Soha nem felejtem el mennyire féltem a repülőn.

Azóta már minden kontinensen jártam és vannak kedvenc helyeim, ahová mindenképp szeretnék még visszatérni! Az egyik ilyen Mexikó! Varázslatos a világa! Mindenkinek látni kellene!

Magyarország kifejezetten a kedvenceim közé tartozik és lévén vidéki lányként igénylem a természet hívogató erejét napi szinten! Salgótarjánban szülőhazámban alig pár kilométerre a Somoskői és Salgói vártól csodálatos környezetben töltöttem a gyermekkorom, majd következett Veszprém és a Balaton térsége jó hat évig, majd Budapest.

De! Sosem korlátozódik az életem egy helyre, mert akkor valószínű megfulladnék, mint mikor elfogyott harminc méter mélyen az oxigénem a vörös tengerben...szerencsére túléltem, és azóta is veszettül búvárkodom.

Apropó a sport!

A sport gyermekkorom óta alapvető motorja a hétköznapjaimnak...nekem muszáj ott lenne a Mátrabérc túrán, vagy biciklivel körbe kell tekernem a Balatont időre, de, ha nem mehetek el futni kétnaponta, akkor igazán lustának érzem magam...igénylem a mozgás szinte minden formáját, ami már csak azért sem hátrány, mert nagyon szeretem az édességeket...ha utazom minden egyes országban tesztelek valmi desszertet...halkan megsúgom a legfinomabb Costa Rican a sült banán volt.

Az igazság az, hogy nem riadok vissza, ha neki kell menjek menetfelszerelésben a sivatagnak vagy valami hasonló...imádom a kihívásokat gyermekkorom óta és, ami a legeslegfontosabb, hogy IMÁDOK ÉLNI!

Üdvözlettel:

SZORCSIK VIKTÓRIA

https://vilagaim.blogstar.hu/./pages/vilagaim/contents/blog/37629/pics/lead_800x600.jpg
Gondolatok,Nyufi,Sport,SzorcsikViki
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?